Valavuori LIVE, Suomen puhutuin urheiluviihdeshow, syntyi huhtikuussa 2020, koronan runtelemassa ilmapiirissä.

Show on jatkunut jo yli puolitoista vuotta ja katsojamäärä kasvaa koko ajan.

Vuoden 2020 keväällä Suomi ja maailma meni sekaisin ja lopulta kiinni. Maailmanlaajuinen pandemia sairastutti ja valitettavasti myös tappoi ihmisiä. Jotain piti minunkin itselleni kehittää, kun kaikki muut aiemmat duunit oli pakotettu tauolle.

Sami Joru & Kauppi Sports Center oli yhteydessä, heillä oli mielestäni hyvä idea. Pakkasin pari kassia mukaan ja ajoin pihaan, ei minulla muutakaan ollut.

Muutama päivä tästä ja meillä oli Valavuori LIVE -show, ensimmäisinä vieraina Tiina Jylhä & Teemu Selänne. Ilman Jorua ei olisi nykyistä showtani. Joten kiitos!

Loppu onkin sitten suht kivaa urheiluhistoriaa. Jääkylmästä varastohuoneesta aloitettu Valavuori LIVE on löytänyt katsojansa ja kumppaninsa käsittämättömän hienosti. Tuntuu uskomattoman upealta katsella tuota upeaa satojen mahtavien ihmisten vieraslistaa, hienosti kasvaneita katsojalukuja sekä kumppanuuksia. 

Olen niin kovin kiitollinen teille kaikille. Lasteni äiti ansaitsee erityiskiitoksen, ilman häntä en olisi voinut panostaa tähän näin paljoa. Ja sinä Kalle Palander, en voisi kuvitella mahtavampaa aisaparia, olet best of the best, King Of The Mountain!

Kiitos, että sain 42-vuotiaana löytää kenties sen kaikista parhaimman osaamisalueeni. Tervetuloa mukaan katsomaan Valavuori LIVE showta!

Valavuori LIVE joka päivä klo 12-15 ja lisäksi sunnuntaisin klo 21-23.

0

Valavuori LIVE lähetystä per 13.2.2022.

+ 0

Valavuori LIVE vierasta

+ 0

Valavuori LIVE katselukertaa