MILJOONA METRIÄ – MILJOONA EUROA

Elämäni vaativin projekti, Valahiihto, on alkanut.

Hiihdän miljoona metriä kuukaudessa ja myyn jokaisen metrin eurolla. Hiihtopäiviä on 30, joiden aikana tulette näkemään monia tunnettuja suomalaisia hiihtämässä rinnallani, samalla teemme myös Valavuori LIVE -talk show’ta.

Jos onnistun Valahiihdossa, saan kerralla pöydän puhtaaksi ja yli puolen miljoonan tuomitut verot maksettua. 

Valahiihdon ajankohta on 8.2.-16.3.2022, tapahtumapaikkana upea Suomen Lappi. Valahiihto päättyy suuriin juhliin Levin Hullu Poro Areenalla, jossa nähdään monia ystäviäni esiintymässä. Latukartta, osallistujat ja gaala-ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Valahiihdossa yhdistyy paras osaamiseni monin tavoin: urheilun myyminen, markkinointi, ilmiön synnyttäminen, totaalilimiteille lyöminen ja lähes mahdottomalta tuntuva tavoite, johon todennäköisesti uskoo tässä kohtaa vain minä itse

Yksinkertaistetusti sanottuna vielä tämä kaikki, jos onnistun miljoonan metrin myymisessä ja Valahiihdossa oheistuotteineen: summa menee ulosoton kautta vanhoihin veroihin, korkoihin, uusiin tuloveroihin ja muihin pienempiin kuluihin. 

VALAHIIHTO – TAUSTA JA SYNTYTARINA 

Minut tuomittiin maksamaan hieman yli puoli miljoonaa euroa lisäveroja valtiolle. Raskaan ehdollisen vankeuden sekä yhdyskuntapalveluksen sisältäneen tuomion saadessani lupasin seuraavaa: Ota vastaan rangaistus kuin mies, kanna vastuu ja hoida määrätyt velvoitteet. Näin myös teen. 

Ulosotossa oleva potti kasvaa niin kovaa, peräti yli 7% vuosikorkoa, että minun on pakko saada rahat pöytään nopeasti. Muuten summa kasvaa muutamassa vuodessa kohtuuttoman suureksi ja mahdollisuuteni lyhentää edes korkoa ovat minimaaliset. Kuluvan vuoden osalta pelkät korot ovat noin 40.000€.

Tammikuun 2021 tuomiopäivänä suuntasin oikeussalista suoraan hiihtoleirille, ja olin ylivoimaisesti koko leirin paskin hiihtäjä. Entisessä elämässäni olisin ryypännyt viikon putkeen ja juossut itse aiheutettua ongelmaa karkuun, mutta vuonna 2021 osasin onneksi hakea mielelleni sekä keholleni toisenlaista lamautusta ja limittiä.

Leirin aikana syntyi ajatus Valahiihdosta, jota sitten jalostin yhdessä lähipiirini kanssa muutaman kuukauden ja tässä se nyt on

00
PÄIVÄÄ
00
TUNTIA
00
MINUUTTIA
00
SEKUNTIA

Jokainen metriostos sisältää huippuammattilaisten laatiman treeni- ja ruokavalio-ohjelman -> sen saman ohjelman, jolla myös Vala valmennetaan huippukuntoon hiihtoa varten! 

Saat nimesi ikimuistoiseen latukarttaan, voit lunastaa paikkasi mukaan hiihtolenkille, saat logosi/nimesi Valan hiihtoasuun / Valavuori Liveen ja varmistat pääsysi tulevan kevään parhaimpiin juhliin – uskomattomaan päätösgaalaan Levin Hullu Poro Areenalla 16.3.2022!

Alla parhaita myynnissä olevia paketteja. Kaikki paketit löydät täältä, VALAKAUPASTA!

Perässähiihtäjä

50
50 metriä
Nimi latukarttaan & diplomi
1 kk treeniohjelma

Puolen kilon monni

500
500 metriä
Nimi latukarttaan + diplomi
6 kk treeniohjelma
3 x LIPPU PÄÄTÖSJUHLIIN